Poštovani korisnici,

Dobro došli na internet stranicu PKD “RAD” a.d. Teslić. Naš zadatak prije svega je kvaliteno snadbijevanje vodom našeg grada i održavanje kanalizacione mreže. U cilju poboljšanja naših usluga pratimo trendove u razvoju novih tehnologija i primenjujemo ih u našem svakodnevnom radu. Nova internet prezentacija predstavlja savremeni način komuniciranja sa korisnicima naših usluga. U okviru internet prezentacije možete pronaći sve neophodne informacije o radu našeg preduzeća. Sekcija Centar za potrošače pruža vam mogućnost da se direktno obratite našim zaposlenim.

Istorijat

Početak organizovanog snabdijevanja Teslića vodom za piće datira od 1968. godine kada je pušteno u rad prvo postrojenje za prečišćavanje i tretman vode (filter stanica).

Snabdijevanje vodom tada je organizovano u okviru tadašnjeg GZP “Graditelj”. 1974. godine iz GZP “Graditelj” je izdvojeno i formirano Preduzeće “RAD” čija je osnovna djelatnost bila vodosnabdijevanje i ostali komunalni poslovi (kanalizacija, odvoz smeća, javna higijena, pijace, pogrebna djelatnost …).

U takvom obliku Preduzeće funkcioniše do 2001. godine kada se iz njega izdvaja Preduzeće “Komunalac” a u nadležnosti matičnog Preduzeća “RAD” ostaje vodosnabdijevanje, kanalizacija, održavanje i izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže. Od 2005. godine Preduzeće “RAD” posluje kao akcionarsko društvo pod punim nazivom: Preduzeće komunalnih djelatnosti “RAD” a.d. Teslić.

Skraćeni naziv firme glasi “RAD” a.d. Teslić.

Sjedište i adresa preduzeća: Teslić (74270), Kralja Petra I bb.

Objekti

OBAVJEŠTENJA

Upišite Vaš email za besplatna obavještenja o kvarovima, radovima i drugim informacijama.